Élet, munka, biztonság. Nálam ez a rangsor. 
A biztonságot is tovább lehet bontani, úgymint kár megelőzésre, továbbá kárenyhítésre. A biztosítók havi díj ellenében vállalják, hogy a biztosítási esemény bekövetkezése után felmérik a keletkező kárt és az általános szerződési feltételek szerint annak egészét ( ez a kár megtérítése ), de általában  csak egy részét ( ez a kárenyhítés ) megfizetik.
Egy remek közérdekű reklámmal jelentkezett a hónap elején a Generali a biztonságért Alapítvány ( http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D7WPPLVDPjWU&h=97ab3 ). A reklámfilm hangsúlyosan a biztosítás szükségességére hívja fel a figyelmet, de ez így van rendjén, hiszen egy biztosító társaság hirdetéséről van szó. 
Azért ne felejtsük el: nem csak kártérítésre van lehetőség, hanem kár megelőzésre is. Ne késlekedjünk! Egy havi biztosítási díj árán vásároljunk tűzoltó készüléket!  http://m3road.addel.hu/products.php?prcategory=35405

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzoltokeszulek.blog.hu/api/trackback/id/tr352998800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása