Egy fél perces videó mindössze, de rendkívül hatásos és tanulságos. Az örökké körülöttünk leselkedő háztartási balesetek egyik legveszélyesebbikét mutatja meg. A példában keletkező tűz nem tűnik végzetesnek és még is az volt. Ez mindenkivel megtörténhet, ezért mindenkinek látnia kell, ahogy a címe is mutatja: "Fire Safety! A must see!". Angol nyelvű, de ez senkinek se vegye el a kedvét, ugyanis a képek önmagukért beszélnek.

 

 A film végén látható hölgy tapasztalata most már a miénk: “A rosszban csak utána hisz az ember”. Higgyünk a képeknek! Mutassuk meg másoknak is ezt a videót! És mindig legyen kéznél egy bevizezhető konyharuha. Sőt! Ha megengedhetjük magunknak, akkor néhány ezer forintért vásároljunk tűzoltó takarót itt
Ha tovább gondoljuk a kezdődő tűz terjedését, pusztításának lehetőségét, akkor egy tűzoltó készülék vásárlása sem kidobott pénz, vegyük meg itt és most!

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzoltokeszulek.blog.hu/api/trackback/id/tr212624928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szelavi · http://www.biztositastolcson.hu 2011.06.25. 09:34:05

Azért biztosítást is érdemes kötni:))

M3 János · http://m3road.addel.hu 2011.06.25. 10:08:31

@szelavi: Pontosan így van. Egyik sem helyettesíti a másikat. Ha tehetjük, akkor a tüzet oltsuk el! Ha nem sikerült, akkor vegyük elő a biztosítási kötvényünket!
Különben, ha biztosítás, akkor itt egy hasonló téma: www.facebook.com/pages/T%C5%B1zolt%C3%B3-k%C3%A9sz%C3%BCl%C3%A9k-porral-olt%C3%B3-biztons%C3%A1g/166415790060042
süti beállítások módosítása