2012 eddigi  legnagyobb össznépi  kihívása: hogyan menekülj a kilátásba helyezett akár 50.000 forintos rendőri bírságtól, amiért nem a legújabb követelményeket biztosító elsősegély nyújtó mentődobozzal közlekedsz.


A történet közismert, felröppent pletykák, média hírek alapján sorra járjuk az autósboltokat, hiper és szupermarketeket, majd a hiába való fáradozás után otthon a kényelmes fotelből az interneten megrendeljük az első kedvezőnek vélt "B" típusú mentődobozt. 
  Talán már ez lesz a harmadik az autódban? Sebaj a lényeg a bírság megelőzése.
Ha még késésben vagy, esetleg most indulsz valamelyik webáruházba rendelni, akkor gondold meg: a sokadik mentőláda mellé jó lenne egy tűzoltó készülék is, ráadásul a legtöbb húsz évre szól, több autót is kiszolgálhat még melletted.

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzoltokeszulek.blog.hu/api/trackback/id/tr494473813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása