bujtor3_1359798802.jpg_478x355

Szakmai ártalom?

Már több mint húsz éve tart ez nálam. Az utcán előbb veszem észre a munkásruhát viselő embereket, mint egy menő autót. Vagy, ha elmegyek egy szupermarketbe, étterembe, akkor előbb nézem meg, hogy ott milyen tűzoltó készülék van kihelyezve, mintsem kérjem a bevásárlókocsit, étlapot. Igen, szakmai ártalom. Sokszor súlyosnak látszik, de igazából ártalmatlan.

Tegnap este például a tv-ben vetítették Az elvarázsolt dollár című filmet. Bujtor Csöpiék még el sem kezdték a kocsmai verekedést már is ott láttam a falon a poroltót. Mint Csehovnál a falon látható puska, úgy itt a tűzoltó készülék sem maradt tétlen. És ha már kifogyott, vagy cserélni kell, akkor itt a megoldás. Akciós poroltók webáruháza.

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzoltokeszulek.blog.hu/api/trackback/id/tr255058235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása