Szakmai hiba, vagy átverés? Mindegy. Ön vigyázzon, akár tízezrekkel is megrövidíthetik!

 


A 2011-ben ismerté vált probléma hatásai tovább gyűrűznek. Pedig a helyzet nem reménytelen, sőt elméleti és gyakorlati úton megoldott.
Először szögezzük le, a rossz szeleppel készült termékek cseréjéért egyetlen fillért sem kell fizetni, díjtalan. Aki ezzel ellentételesen nyilatkozik, aki a cseréért díjat számol fel, az megpróbálja becsapni Önt, s ha egyszer megpróbálkozik, akkor erre számíthat a jövőben is.
Önnek Cervinka 6 kg-os ABC porraloltó tűzoltó készüléke van? Mi a teendő, vegyük sorra.
1. Meg kell vizsgálni a szelepen, közvetlenül a manométer ( nyomásmérő ) melletti jelzést. Ha ott CE0036 szerepel, akkor a készülék hibátlan, az előírásoknak megfelel.
2. Tehát, ha a készülékéről kiderült, hogy cserére szorul, akkor keresse meg írásban a gyártót és tájékoztassa a csereigényéről a michal@hasicitechnika.com email címen.
3. A gyártó válaszában leírtak szerint keresse fel a megadott szervizt, ahol Önnek díjtalanul, az előírásoknak megfelelő, engedélyezett készüléket fognak adni, amely lehet felújított, vagy új készülék.
Eddigi teljesen új, 2012-ben gyártott készülékekkel teljesíti kötelezettségét a Cervinka.

Néhány szó a tudomásunkra jutott csalásokról:
 Több panaszról is halottunk, ahol tűzoltó készülék ellenőrök próbálnak megkárosítani Cervinka tűzoltó készülék tulajdonosokat. Íme, néhány példa:
1. a készüléket ki kell vonni a forgalomból, ezért ezt most leselejtezem és adok Önnek helyette egy teljesen újat .......+Áfa áron.
2. a készüléket ki kell cserélni, ennek költsége .......+Áfa plusz a szállítási költség.
Ha már Önt is becsapták, vagy megpróbálták, de nem hagyta magát, akkor kérem írja meg tapasztalatait mindannyiunk javára fog szolgálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzoltokeszulek.blog.hu/api/trackback/id/tr863543308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása