Avagy, ha szereted a Ferrarit, akkor szeresd a tűzoltó készülékeket is... Link

Korábban már több Ferrari tűzesetről lehetett olvasni, sőt a 2010-es Ferrari 458-as balesetéről illetve a pórul járt franciáról itt is lehetett olvasni.
Nemrég ( 2011-10-20-án ) a Frankfurt melletti autópályán tesztvezetés közben ütött be a mennykő.
A balesetnek sok szemtanúja volt, egyikük az esetről készült videót megosztotta a youtube-on. Véleménye szerint egy 370,000 € értékű autó ment füstbe.
Úgy tudni a 44 éves autóvezetőnek időben sikerült észlelni a 12 hengeres masina farából kicsapódó lángokat, így még a nagyobb vész előtt megtudott állni és elhagyhatta a járművét.



Tűzvédelmi szempontból nézve a közel 120 millió Forintos Ferrari védelmét, ennyi pénzen közel 18 ezer darab 6 kg-os ABC porral oltó tűzoltó készüléket lehetne vásárolni, amiből 1 de legfeljebb 2 darab biztosan elég, hogy a kocsi ne égjen le.
Tűzoltó készülékkel értékeinket, életeket menthetünk meg.
 

Facebook tagoknak itt...

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzoltokeszulek.blog.hu/api/trackback/id/tr753355220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása