A nyár szeszélyeinek még nincs vége, végig kísért bennünket egész szeptemberben. Még az október is olyan, mint ahogy Petőfi írta szeptember végén.
A tűzoltó készülékek piacán most a Cervinka a vezető hír. A TVL piacfelügyeleti szerv felfüggesztette a forgalmazását. Vajon ez lenne a vég? "De látod amottan a téli világot? Már hó takará el a bérci tetőt."
Eddig egy hivatalos levél érkezett a Cervinka magyar partnereihez: 

Tárgy: Közlemény az ügyfeleknek
 
Tisztelt Üzleti Partnereink,
Tisztelettel közöljük Önökkel, hogy 2011 szeptember 26-án kapott értesítés szerint a Magyar laboratórium vizsgálói azonnali hatájjal felfügyeszti a P6Če készülékek forgalmazását a következő certifikállási számok alatt: 660/38/2006, 660/15/2007, 660/26/2011. Az intézkedés okát a TVL azzal indokolta, hogy a certifikát és a készülék között némely eltérését talált.
Ebből kifolyólag a TVL felhívta a figyelmünket hogy ezeket a tényeket  jelezzük a Magyarországi partnereinkel.
A fent említett okok végett kérjük Önöket, hogy állítsák le a P6Če forgalmazását cert. szám: 660/38/2006, 660/15/2007, 660/26/2011 magyarországon. Cégünk a TVL-lel azonnali lepéseket tesz az ügy megoldására. Kétségek esetén hívjanak a 00420 606 630 546- os tel. számon.
Az ügyben kapcsolatos problémák végett szives elnézésüket kérjük.
 
 
Az ügynek már megvannak az első következményei, több Cervinka forgalmazó honlapja megváltozott. Többen egyszerűen törölték kínálatukból. Némi rákereséssel ezt magam is elmentettem. Íme a reakciók következményei.
 

Talán jogos a kérdés, hogy ők már látják a vizsgálatok végét? Vagy csak egyszerűen tartanak a következményektől?

 

Facebook tagoknak itt...

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzoltokeszulek.blog.hu/api/trackback/id/tr423278907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása